Kaaps Wijnhuis

Ben je als echte wijnliefhebber op zoek naar ontdekkingen en bijzondere wijnen? Hou je van kwaliteitswijn met een bijzonder verhaal? Laat je dan heerlijk verrassen door onze Zuid-Afrikaanse boutique wijnen!

Kaaps Wijnhuis brengt je een unieke selectie van pure Zuid-Afrikaanse topwijnen. Direct van wijnhuis op je tafel, eigen exclusieve import, geen tussenhandel en daardoor scherp geprijsd.

Wijnproeverijen Kaaps Wijnhuis

Om je kennis te laten maken met onze bijzondere Zuid Afrikaanse wijnen houden we op bijzondere locaties regelmatig proeverijen, masterclasses en workshops. Dat doen we ook op maat thuis voor groepen. Daarnaast zijn we aanwezig met activiteiten als onderdeel van sponsoring van een goed doel.

Anita en Albert Hagedoorn van Kaaps Wijnhuis

Anita en Albert Hagedoorn van Kaaps Wijnhuis willen je laten genieten van de beste Zuid Afrikaanse wijnen. Tot voor kort onontdekte parels met een eigen verhaal en alleen via ons te koop.  En allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, want je koopt rechtstreeks van de importeur. Zoals de top wijnen van Ernie Els Wines, maar ook van Glenelly Wine Estate,LembergMarras Wines , Windmeul , Mont Blois Wine Estate en Oak Valley

Wereldberoemde golfer Ernie Els produceert ook fantastische wijnen

Naar de webshop van Kaaps Wijnhuis

Reacties zijn gesloten.