biltong & boerewors

Altijd al gedroomd van jouw eigen braai in Nederland? Hieronder vind je onze tips voor de beste producten voor een echte Afrikaanse Braai.

Enneh, zeg tegen een Afrikaan nooit barbecue als je braai bedoelt. Dit is een doodzonde. Het grote verschil is dat een barbecue op kolen brandt en een braai op hout. Elke “Braai master” is een ware kunstenaar. Het heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde om een goed braai vuur te krijgen. Hierbij is geduld zeker een schone zaak. Het hout moet eerst flink branden en pas als het gaat hout gaat smeulen, kun jij je boerewors erop leggen.

Biltong en Boerewors zijn te verkrijgen bij de Zuid-Afrikaanse slager, André Koning, in Nederland. Je kunt van te voren je bestelling opgeven. Je krijgt een mail wanneer deze opgehaald kan worden bij één van de ophaalpunten in Nederland: Almere, Bunschoten/Spakenburg, Voorburg en Amsterdam.

Organiseer jij een echte Afrikaanse Braai in Nederland, of kun je gewoon niet meer zonder de biltong, kijk dan op Boerewors.nl naar alle producten die André de Koning maakt.

Braaimaster André Koning in aktie op Festival vir Afrikaans

Enkele jaren geleden organiseerden wij Braai4Heritage.nl, een Braaidag ter gelegenheid van de viering van National Heritage Day. Wij hebben toen zeer succesvol samengewerkt met André van Boerewors.nl en genoten van zijn producten.

Op het terrein hadden wij een immens grote, echte Afrikaanse braai gehuurd. Wil jij tijdens jouw Braaidag ook helemaal uitpakken, huur of koop dan een echte braai bij Suiderzon.

De Suiderzon 1200, de Rolls Royce onder de Braais

Reacties zijn gesloten.