product

Iedereen die een keer in Zuid-Afrika is geweest, weet dat je er een aantal fantastische verzorging,- en schoonheidsproducten kunt kopen. Zoals Godding & Godding, African Rooibos Extract en Environ. Gelukkig zijn deze nu ook in Nederland te koop! Lees hieronder waar.

Godding & Godding

Een aantal jaren geleden leerden wij de producten van Godding & Godding kennen toen wij in Unembeza Boutique Lodge bij Hoedspruit, Zuid-Afrika, logeerden.

Deze producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, veelal al van de Marula vrucht. Iedereen die wel eens Amarula heeft geproefd, heeft al kennis gemaakt met deze bijzondere vrucht barstens vol vitaminen en mineralen.

Na ons verblijf in Unembeza gingen we direct na de lokale store van Godding & Godding in het Rock Fig Centre, net buiten de poorten van Unembeza. We kochten hier een flink aantal verzorgingsproducten om thuis nog even na te genieten.

De producten zijn allang op en we missen ze ontzettend, wij waren dan ook aangenaam verrast te lezen dat we de Godding & Godding producten nu ook in Nederland kunnen kopen! Ga naar de website van Godding & Godding in Nederland en bestel de heerlijke, lichaam, – haar, – en huidverzorgende producten.


African Rooibos Extracts

Rooibos kent iedereen van de thee gemaakt van de rooibos plant, die alleen in Zuid-Afrika groeit. Rooibos wordt al eeuwen gebruikt door de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Afrika de Khoi en de San.

Rooibos is wetenschappelijk bekend als aspalathus linearis, deze plant wordt al generaties lang door de San en Khoi gebruikt als een remedie voor een breed scala aan aandoeningen. De fijne, naaldachtige rooibos-bladeren bevatten veel antioxidanten en zijn cafeïnevrij. Rooibos kan allergische reacties verlichten, een energieboost geven en een beschadigde huid helpen te genezen.

Al jaren lang kochten we deze geweldige huidverzorgende producten in Zuid-Afrika en namen die mee naar Nederland. Nu de grenzen gesloten zijn met Zuid-Afrika is het goed om te weten dat je een groot aantal van de African Extracts producten nu ook in Nederland kunt kopen.


Environ skin care

Zuid-Afrika loopt voorop als het gaat om vernieuwende producten die veroudering van de huid tegen gaan. Het product Environ is baanbrekend en innovatief als het gaat om de beste de huidverzorging van de moderne vrouw.

Deze producten mogen alleen worden verkocht door professionals. De schoonheidssalons waar deze producten worden verkocht zijn te vinden op de website van Environ. Hier vind je ook een uitgebreide uitleg en alle unieke eigenschappen per product.

Reacties zijn gesloten.