reizen

Ook besmet met het Afrika virus?

Heel herkenbaar er is geen mooier en avontuurlijker continent om te bezoeken, dan Afrika! Helaas wordt ons geduld op dit moment flink op de proef gesteld en moeten we afwachten tot de grenzen weer open gaan.

Ondertussen is er niets leukers dan inspiratie op te doen en tips te verzamelen van Afrika-reisspecialisten, zoals GoAfrica.nl

GoAfrica.nl begon ooit met de verkoop van reizen naar Zuid-Afrika onder de naam GoSouthAfrica.nl. Al snel volgden Namibië, Botswana en Zimbabwe. Want als je eenmaal ergens bent geweest, wil je niets liever dan je enthousiasme delen voor deze mooie bestemmingen.
Na een bezoek aan de “Parel van Afrika” en een ontmoeting met de berggorilla’s, kon het niet anders en werd Oeganda ook toegevoegd aan de bestemmingen. Wauw wat een ongerepte schoonheid en grote aantallen wilde dieren!

Hierna volgden Madagascar, onze reisspecialist voor dit land is er al 6 keer geweest, Kenia, Tanzania en Mauritius. In december 2019 reisden we langs de kust van Mozambique, wat een prachtig land en wat een lieve mensen.
Ons reisprogramma dat Zuid-Afrika en Mozambique combineert is bijna klaar en binnenkort ook te vinden op GoAfrica.nl.

Neem een kijkje bij de voorbeeldreizen welke allemaal op maat gemaakt kunnen worden. Bekijk de vele bestemmingsvideo’s, foto’s en omschrijving van de populaire steden en regio’s per land. Doe je voordeel met alle handige tips per land en volg ons op social media voor de laatste ontwikkelingen en onze nieuwste ontdekkingen. Op onze Blog pagina zijn ook interessante tips en reisverhalen te vinden.

Reizen zit ons in het bloed, in Afrika is elke dag een feest van verrassingen!

Ingrid Gorter
Afrikaliefhebber &
oprichter GoAfrica.nl

Mis jij Afrika ook zo erg?
Stuur ons een foto van jouw geluksmoment in Afrika en wij zetten hem op deze “Africa Wall” erbij.

Alleen het kijken al naar jouw mooie, vrolijke of bijzondere foto’s, zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere Afrika-liefhebber.

Wij trappen af met een aantal foto’s en kunnen niet wachten om die van jullie ertussen te plaatsen! Mail jouw foto naar: info@mijnafrika.nl
Baie Dankie!

Reacties zijn gesloten.